Радченко не збирався у відставку, він просто просив Кучму оцінити ефективність його роботи

Четвер, 28 листопада 2002, 11:59
Прес-секретар голови Служби Безпеки України Марина Остапенко спростовує повідомлення про те, що керівник спецслужби Володимир Радченко написав рапорт про відставку.

"Володимир Радченко ані в усній, ані у письмовій формі рапорт про відставку не подавав", - зазначила Остапенко в інтерв'ю "Українській правді".

За її словами, "нам відомі люди, які поширюють ці чутки – вони надають перевагу заняттям інтригами і "політичною розводкою", а не конкретними справами, спрямованими на розвиток української держави", - зазначила прес-секретар голови СБУ.

"В Радченка немає причин подавати у відставку", - заявила Остапенко у четвер в інтерв'ю журналістам.

За її словами, між президентом Кучмою і Радченком дійсно відбулася розмова, під час якої шеф СБУ звернувся до глави держави з проханням оцінити його роботу за минулі два роки, протягом яких він очолює Службу безпеки.

"Це абсолютно нормально в період, коли відбувається зміна Кабінету Міністрів", - підкреслила прес-секретар.

Хоча голова СБУ і не є членом уряду, таке питання до президента "відповідає всім цивілізованим нормам", відзначила Остапенко.

При цьому, за її словами, Кучма сказав, що не має претензій до Радченка на посаді глав СБУ, тому він може продовжувати свою роботу.


Раніше деякі ЗМІ поширили інформацію про те, що голова СБУ Радченко подав рапорт про відставку президентові України.


Українська правда & Інтерфакс-Україна

Читайте також:

РАДЧЕНКО ПРОСИТЬСЯ У ВІДСТАВКУ?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News