Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко відмовляється від альтернативних слухань по цензурі

Четвер, 28 листопада 2002, 18:32
Члени страйкому журналістів обговорили хід підготовки до парламентських слухань по питанню свободи слова і цензури в українських ЗМІ з головою оргкомітету по підготовці і проведенню слухань, заступником голови Верховної Ради Олександром Зінченком.

За словами одного з учасників зустрічі, члена страйкому Андрія Шевченка, сторони обговорили і домовилися про порядок і представництво виступаючих. Зокрема, з 20-хвилинними співдоповідями виступлять глава парламентського комітету Микола Томенко, журналіст Андрій Шевченко, а також віце-прем'єр з гуманітарних питань Дмитро Табачник або глава держкомітету по телебаченню і радіомовленню Іван Чиж.

Сторони також домовилися про список виступаючих від страйкому і журналістів з регіонів. Зокрема, по 5 хвилин для виступу одержать журналісти Евген Глібовицький, Роман Скрипін, Лілія Буджурова, Зураб Аласанія, Олег Онисько.

Члени страйкому, сказав Шевченко, розраховують на те, що комітет і керівництво парламенту проведуть слухання відповідно до попередньо розробленої програми і виходу на максимально ефективні результати.

Як повідомили агентству Інтерфакс-Україна в інформаційному управлінні парламенту, Зінченко підкреслив, що "ніхто не ставить під сумнів" роль страйкому журналістів і парламентського комітету з питань свободи слова й інформації як ініціаторів і організаторів цього заходу.

Він також відзначив, що розширення складу оргкомітету по підготовці і проведенню парламентських слухань з питання свободи слова і цензури в Україні викликано необхідністю чіткого і своєчасного рішення всього комплексу проблем, пов'язаних з організацією і проведенням слухань.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...