Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Немцов: Ющенко "не склав лапки" і бореться з міфами про себе

П'ятниця, 29 листопада 2002, 18:32
Лідер Союзу правих сил Борис Нємцов вважає, що в Росії існує спотворене уявлення про лідера "Нашої України" Віктора Ющенка. "Нашарування міфів, стереотипів таке, що треба не один пуд солі з'їсти або горілки випити (щоб розвінчати цей міф)", - відзначив Нємцов на спільній прес-конференції з Ющенком у Санкт-Петербурзі у ході конференції правих партій Східної Європи і СНД.

Зі слів лідера СПС, "в Україні і Росії існують сили, яким не потрібен Ющенко". Серед них він назвав "українських олігахів, для яких Ющенко як кістка у горлі". "В Україні з олігархами все нормально. Вони просто сидять в адміністрації президента", - сказав Нємцов.

На його думку ці сили проти того, щоб Ющенко завойовував електорат Східної України. Однак, відзначив Нємцов, лідер "Нашої України" у цій ситуації продовжує боротися. "Наскільки я знаю Віктора Андрійовича, він людина мужня. І просто скласти лапки - це не про нього".

Нємцов зазначив, що Росії вигідно мати справу з силами, які визначають майбутнє Росії. "Нам може подобатися чи не подобатися політика "Нашої України", але це вибір народу України", - пояснив він.

УП, Санкт-Петербург

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування