Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко обіцяє "радикалізуватися" щодо чинної влади

Субота, 30 листопада 2002, 15:27
Коментуючи призначення Азарова на посади першого віце-прем’єра та міністра фінансів, лідер "Нашої України" Віктор Ющенко наголосив, що "упущено головне - системні зміни, оскільки без реформування системи питання персоналій є вторинним". В інтерв'ю журналістам у суботу у Санкт-Петербурзі Ющенко також підкреслив, що ДПА "має бути частиною Міністерства фінансів, так само, як і Митна служба".

"Відбулася поразка не "Нашої України", а виборців, оскільки ми мали шанс конфронтацію замінити діалогом. Однак цього не відбулося", - відповів Ющенко на запитання журналістів про відмову блоку брати участь у формуванні нового уряду.

Він також заявив, що його блок не відмовляється від радикальних кроків щодо чинної влади. Ющенко повідомив, що у нього відбулася консультація з політичними групами фракції для вироблення політичної поведінки "Нашої України". За його словами, з’їзд депутатів всіх рівнів від блоку "Наша Україна", на якому буде оголошено загальну стратегію блоку, перенесено на першу квартал 2003 року.

Ющенко також повідомив, що у понеділок планує зустрітися з прем’єр-міністром Віктором Януковичем та обговорити економічну ситуацію у державі, питання, в яких "Наша Україна" співпрацюватиме з ним, зокрема щодо економічної, фіскальної і бюджетної політики, повідомляє прес-служба блоку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування