Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Між Ющенком і Стояном відбулося "політичне мордобиття"

Вівторок, 10 грудня 2002, 14:48
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко вважає вихід із фракції Олександра Стояна "спробою зберегти статус" голови Федерації профспілок України.

Як зазначив Ющенко в інтерв’ю журналістам, Стоян не є рядовою фігурою у блоці, а однією зі складових "портрету" "Нашої України". Він зазначив, що не сприймає мотивацію Стояна щодо необхідності "конструктивних і сприятливих" відносин з урядом. "Ми добро на таке [вихід із фракції з подібними аргументами] не дамо", - зазначив лідер "Нашої України".

За словами Ющенка, також не є прийнятними твердження, що з’являються напередодні з’їзду ФПУ, що профспілки - це аполітичні структури. "Це велика дурниця. В кожній країні профспілки йдуть політичним фарватером", - зазначив Ющенко.

Він згадав, як на з’їзді Соціал-демократичної партії Німеччини лідер профспілок виступав одним із перших після промови федерального канцлера Герхарда Шредера.

Як повідомив Ющенко, після підписання угоди між Федерацією профспілок та урядом, коли Стоян повідомив про вхід до парламентської більшості, у них відбулася зустріч. "Це була глибока і складна в моральному плані розмова", - зазначив він та додав, що її можна порівняти з "політичним мордобиттям".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування