Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз проти планів "Нашої України" виключити КПУ з опозиції

Середа, 11 грудня 2002, 10:54
Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз вважає помилковим створення коаліції у Верховній Раді з очолюваної ним СПУ, блоку Юлії Тимошенко і блоку партій "Наша Україна" без участі Комуністичної партії.

"Я проти формалізації відносин на рівні трьох", - передають слова Мороза "Українські новини". Мороз сказав, що створення коаліції виключно з трьох політичних сил відштовхне Компартію і призведе до розпаду антипрезидентської акції "Повстань, Україно!".

Водночас Мороз підкреслив, що вважає за необхідне посилити координацію зусиль усіх чотирьох опозиційних сил: "Я за координацію зусиль, а не за формалізацію цих відносин".

Як повідомив у вівторок народний депутат Микола Томенко, на обговорення в "Нашій Україні" винесено "Договір про спільні дії та створення парламентської опозиції". Він зазначив, що цей документ, якщо його підтримає "Наша Україна", буде запропонований до підпису фракціями СПУ та БЮТ.

Відповідаючи на питання, чому серед майбутніх партнерів вони не бачать фракцію Компартії України, Томенко зазначив, що, вірогідно, передбачені документом законодавчі акти про зміну системи влади обговорені тільки з цими двома опозиційними фракціями.

"Громадське радіо"

Читайте також:

"Наша Україна" переходить в опозицію, і тільки з БЮТ та СПУ?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування