ДЕЖА ВЮ: БІЛЬШІСТЬ ЗУСТРІЛАСЯ З КУЧМОЮ І ВИРІШИЛА ДОЛЮ КОМІТЕТІВ

Середа, 11 грудня 2002, 19:58
У четвер Верховна Рада проголосує з питання про перерозподіл парламентських комітетів і про зміну голови Набцанку. Про це у четвер повідомив лідер депутатської групи "Демократичні ініціативи" Степан Гавриш, коментуючи підсумки зустрічі лідерів парламентської більшості з президентом Кучмою, що відбулася того ж дня.

За його словами, у середу о 16.00 у секретаріаті парламенту був зареєстрований проект постанови про керівників парламентських комітетів і їхніх перших заступників.

Президент на зустрічі відзначив, що не втручається в цьому питанні у справи парламенту, відзначив депутат. У той же час глава держави підтримав рішення парламентської більшості про перерозподіл комітетів.

Гавриш також повідомив, що крім того, на зустрічі з Кучмою обговорювалися питання про ухвалення бюджету на майбутній рік і позиції уряду, парламентської більшості і бюджетного комітетів з цього питання.

Лідер групи відзначив, що позиції уряду і парламентської більшості збігаються.

У той же час пропозиція бюджетного комітету щодо збільшення доходної частини держбюджету, за його словами, є "надмірною і ризикованою для виконання у майбутньому році". Гавриш відзначив, що президент України висловив думку про необхідність дійти згоди з цього питання.

Депутат повідомив, що на зустрічі обговорювалася також низка економічних законопроектів, що дозволять прийти до компромісу у питанні про держбюджет-2003.

Кучма ще раз підтвердив незмінність своєї позиції з питання про відставку нинішнього голови Нацбанку Володимира Стельмаха і призначення на цю посаду народного депутата, лідера фракцій промисловців і підприємців і "Трудова Україна" Сергія Тігіпка.

Інтерфакс-Україна

Читайте також
БІЛЬШІСТЬ "РОЗДЕРИБАНИЛА" КОМІТЕТИ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування