Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" відверто каже комуністам"ні"?

Четвер, 12 грудня 2002, 09:07
Фракція "Наша Україна" не розглядає можливості створення парламентської опозиції разом з комуністами, повідомив координатор блоку Роман Безсмертний. Виступаючи в середу у Львові, він також піддав критиці наміри влади змінити керівництво Національного банку.

Стратегічна співпраця з комуністами в опозиційному руслі наразі неможлива, стверджує Роман Безсмертний. Передусім через розходження ідеологічного характеру. "Якщо у вуличних акціях протесту ми ще можемо координувати свою діяльність з комуністами, то у роботі парламенту виникають принципові непорозуміння", - пояснює Роман Безсмертний.

Щодо бажання президента України замінити голову Національного банку, то народний депутат називає такий крок необхідністю підтримки з боку НБУ тієї політики, яку проводитиме уряд, більшість та сам президент. Роман Безсмертний зазначив: "Перестановка призведе до того, що світові банківські кола відвернуться від України повністю". Вирішувати водночас проблему з прийняттям бюджету, питання Нацбанку та переобрання голів парламентських комітетів неможливо, запевняє народний депутат. На його думку, це означатиме неприйняття бюджету в силу протистоянь.

Німецька хвиля

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування