КПУ, СПУ і БЮТ не дозволять більшості реалізувати свої плани

Четвер, 12 грудня 2002, 11:16
Фракції Компартії, Соцпартії і Блоку Юлії Тимошенко продовжуватимуть блокувати роботу парламенту, заявляє лідер СПУ Олександр Мороз.

У четвер в інтерв'ю журналістам Мороз підкреслив, що на засіданні в голови Верховної Ради, що відбулося під час перерви роботи парламенту, він відзначив, що питання про зміну керівництва Нацбанку вирішується не правовим шляхом, і в чотирьох фракцій не залишається іншого шляху, крім як блокувати роботу парламенту.

Мороз підкреслив, що запропонував голові парламенту Володимиру Литвину зняти це питання з розгляду і продовжити нормальну роботу з розгляду законопроектів.

Лідер соціалістів також висловив думку, що на сьогоднішній день немає підстав знімати з посади нинішнього голову Нацбанку Володимира Стельмаха. У випадку розгляду питання про його зняття необхідно дати можливість відзвітувати про свою роботу голові НБУ й обговорити це питання в залі.

Крім того, Мороз нагадав, що керівник науково-експертного управління Верховної Ради України дав свою оцінку цій проблемі, відзначивши, що це питання розглядається з порушенням регламенту і законів.

"Ми будемо продовжувати боротися доступними нам методами для того, щоб припинити свавілля", - підкреслив лідер соціалістів.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування