Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко мене зрозумів - Стоян

Четвер, 12 грудня 2002, 15:54
Голова Федерації профспілок України, народний депутат Олександр Стоян стверджує, що лідер "Нашої України" Віктор Ющенко "з розумінням" поставився до його рішення про вихід з парламентської фракції "Наша Україна".

Про це Стоян заявив у виступі на з'їзді Федерації профспілок України, що проходить у Києві.

Зокрема, відповідаючи як кандидат на посаду голови ФПУ, переобрання якого повинно відбутися, на запитання делегатів з'їзду щодо його виходу з фракції, Стоян сказав: "Сьогодні я мав зустріч з Віктором Ющенком. Віктор Ющенко з розумінням поставився до мого вибору".

6 грудня Стоян після зустрічі з прем'єр-міністром Віктором Януковичем оголосив про своє рішення вийти з фракції "Наша Україна" і приєднатися до парламентської більшості.

Це рішення голова ФПУ пояснив відсутністю підстав бути в опозиції до нового коаліційного уряду. При цьому він висловлював жаль з приводу того, що "опозиційність" "Нашої України" заважає прийняттю законів, які є необхідними з точки зору профспілкових об`єднань.

У свою чергу Ющенко 10 грудня, коментуючи вихід 5 депутатів із фракції, в тому числі і Стояна, заявив, що для когось власний соціальний статус, власний бізнес та посади є головними і заради цього люди могли прийняти рішення про вихід з фракції. Він не розуміє цього і вважає, що це - на совісті цих людей.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...