США не можуть чекати "вічно" відповіді української сторони

Четвер, 12 грудня 2002, 18:54
США не можуть чекати "вічно" відповіді української сторони, заявив посол США Карлос Паскуаль, у відповідь на питання журналістів в Європейському інституті.

"З практичної точки зору ми не можемо чекати вічно. Ми вже говорили, що готові отримати інформацію, відкриті для інформації, тому що вирішуються дуже серйозні питання - у тому числі і безпека американських і британських пілотів", сказав він.

"Одночасно ми повинні і для себе ухвалити рішення, як працювати в такому середовищі. Ми повинні вийти з розуміння, що "Кольчуги" - там (в Іраку) і вжити необхідних оптимальних заходів", додав Паскуаль.

Посол сказав, що США "звичайно ж" буде "продовжувати чекати відповіді". При цьому США сподіваються, що вона буде надана - групі експертів або відповідному комітету ООН. "Але основне питання залишається відкритим - точно знати ситуацію можна тільки після отримання інформації з України".

"Тому ми зробимо наступний крок - ми виходимо з того, що Кольчуги там і ми повинні діяти так, як це краще для американської і британської сторони", зазначив посол.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування