Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Незалежні журналісти консолідуються

Субота, 14 грудня 2002, 18:02
В січні наступного року відбудеться установчий з`їзд Конфедерації незалежних журналістських профспілок України.

Про це повідомив УП відповідальний секретар Київської незалежної медіа-профспілки Сергій Гузь після семінару для регіональних лідерів медіа-профспілок, який відбувся 14 грудня в Академії української преси. На семінарі обговорювались питання щодо створення та роботи журналістських профспілок, їх взаємодії з роботодавцями.

Сергій Гузь зазначив, що майбутня Конфедерація буде фінансуватись за рахунок членських внесків, відрахувань роботодавців, відрахувань до фондів соціального страхування. Не виключається також фінансова допомога від закордонних профспілок. "В жодному разі ні київська профспілка, ні конфедерація профспілок не будуть учасниками політичних ігрищ. Ми принципово не беремо, й не будемо звертатись за допомогою до політичних чи олігархічних сил", - наголосив Сергій Гузь.

Також він сказав, що вже є попередня домовленість з британськими та німецькими журналістськими профспілками про надання рекомендації українській конфедерації профспілок при вступі до міжнародної журналістської профспілки.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування