Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Майстришин пішов з "Нашої України" через те, що фракція не взяла владу

Середа, 18 грудня 2002, 13:08
Депутат Володимир Майстришин, що вийшов у середу з фракції "Наша Україна", пояснює свій вчинок незгодою з політикою фракції, яку він вважає непрогнозованою.

"Я системна людина, хочу знати свої завтрашні кроки, а "Наша Україна" не прогнозує свої майбутні кроки", - сказав Майстришин на імпровізованій прес-конференції в кулуарах парламенту в середу.

Майстришин нагадав, що йшов на вибори як самовисуванець і вступив до фракції "Наша Україна", тому що вважав, що поділяє мету фракції.

Однак згодом "Наша Україна" показала свою бездіяльність, оскільки не увійшла до влади, а фракція більше ста осіб (зараз 102) не може бути в опозиції, вважає депутат.

Депутат відзначив, що почав переговори про вихід із фракції відразу після обрання Віктора Януковича прем'єр-міністром. Майстришин також повідомив, що голосував за відставку з посади голови Нацбанку Володимира Стельмаха і призначення Сергія Тігіпка, але був проти перерозподілу комітетів і скасування затвердження проекту бюджету-2003 у другому читанні.

"Я не згодний зі схемою, за якою діє "Наша Україна" - все, або нічого. Адже політика - це мистецтво можливого", - сказав Майстришин. Він вважає поводження опозиції у вівторок помилковим, тому що воно призвело до втрати комітетів, які очолювали депутати від "четвірки".

Депутат також повідомив, що після виходу з "Нашої України" залишається позафракційним і не вступає до більшості. Майстришин обраний в окрузі №14 (Вінницька область). До обрання працював директором малого підприємства "Техногаз".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...