ЯНУКОВИЧУ Є, ЩО ЗАПРОПОНУВАТИ НА ПЕРЕГОВОРАХ ПАРЛАМЕНТСЬКИХ ФРАКЦІЙ?

Четвер, 19 грудня 2002, 09:42
Уряд України готовий узяти участь у переговорах між фракціями Верховної Ради, заявив у четвер у парламенті прем'єр-міністр Віктор Янукович.

Прем'єр виступив перед початком засідання, позначивши пріоритетні для уряду законопроекти.

"Я розумію, що пристрасті горять, але треба домовлятися. Уряд зміг би взяти участь у переговорах між фракціями. Уряд вважає, що спільне співробітництво і відповідальність завжди буде тією підставою, що дасть можливість працювати далі і домовлятися", сказав Янукович.

Звертаючись до депутатів, прем'єр попросив їх насамперед розглянути законопроекти, що стосуються введення санкцій FATF (щодо боротьби із відмиванням брудних грошей), законопроекти, спрямовані на поповнення дохідної частини держбюджету, а також проект держбюджету-2003.

Четвер - останній день рішення по FATF, заявив Янукович. Якщо ця організація затвердить рішення щодо санкцій у відношенні України, "країна дуже багато втратить", зокрема, у 2003 році, підкреслив він.

Прем'єр також нагадав, що на ухвалення бюджету на майбутній рік у парламенту залишився тиждень. За його словами, уряд і бюджетний комітет Верховної Ради знайшли порозуміння й у середу на засіданні пізно ввечері були зняті майже всі спірні питання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування