Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО, ТИМОШЕНКО, МОРОЗ І СИМОНЕНКО стали одним цілим

Четвер, 19 грудня 2002, 13:49
Лідери "Нашої України", КПУ, СПУ і БЮТ оголошують про об’єднання зусиль своїх фракцій у парламенті. Заяву, підписану Віктором Ющенком, Петром Симоненком, Олександром Морозом і Юлією Тимошенко, зачитав на прес-конференції у Верховній Раді лідер соціалістів.

"Політика влади, усю міць якої цими днями яскраво продемонтровано в парламенті, веде український народ до катастрофи, а згодом і до ліквідації незалежної України як такої", - зазначається у заяві. "У авантюрній спробі втримати владу влада перейшла останній рубіж моралі, законності та честі".

"Коли реальна небезпека загрожує Україні та її народу, ми лідери, проголошуємо об’єднання наших зусиль у Верховній Раді. Коли мова іде, бути чи не бути нашому народу, нашій державі, тоді лише один чіткий критерій політичної ідентичності: ти "за" чи "проти" України".

Опозиція також звернулися до своїх прихільників "об'єднатися і разом з нами врятувати демократію та державу".

На думку опозиції, заради "поділу влади на зони впливу між кількома кримінально-олігархічними родинами, ця влада готова переступити через закон, через порядок, через парламент, через демократію, а, зрештою, і через саму Україну".

"Небезпечні події, що відбуваються у Верховній Раді, відзеркалюють усю глибину соціально-економічної та політичної кризи, що склалася в наслідок безвідповідальної політики вищого державного керівництва", - також ідеться у заяві.

Прізвище "Кучма" в заяві не фігурує.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування