Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гапочка не пам'ятає, про що він у середу бовкнув журналістам

Четвер, 19 грудня 2002, 14:26
Співголова депутатської групи "Народний вибір" Микола Гапочка спростовує інформацію, розповсюджену деякими опозиційними ЗМІ про те, що при обранні Володимира Литвина на посаду голови Верховної Ради деяким депутатам платили гроші за "правильне" голосування, повідомляє прес-служба групи.

"Я категорично заявляю, що інформація опозиційних ЗМІ про нібито існуючий факт підкупу депутатів – неприкрита брехня, спрямована на дискредитацію парламентської більшості. Жодних подібних заяв я не робив. Це можуть засвідчити і журналісти, і народні депутати" - заявив співголова "Народного вибору".

"Я вважаю, що в сформованій політичній ситуації деякі представники опозиційних сил і близькі до них ЗМІ з усих сил намагаються очорнити більшість, посіяти недовіру між народними депутатами, що входять до неї. Але їм це не вдасться. Зараз ми єдині як ніколи" - підкреслив народний депутат.

Від УП: Фразу про гроші, що сплачувалися за "правильне голосування" під час спікеріади, - "дехто кидав фіолетові папірці, хоча і брав за це гроші"
- Микола Гапочка вимовив у присутності півсотні журналістів і лідерів фракцій більшості.

Читайте також:

Лідер фракції більшості зізнався, що за обрання Литвина платили гроші

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування