Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німецький "Рургаз" уже не зможе підтримати україно-російську "трубу"?

Четвер, 19 грудня 2002, 15:45
Незважаючи на заблоковане злиття енергетичного велетня Німеччини концерну "E.ON" та одного з європейських лідерів у галузі газопостачання "Ruhrgas AG", керівник останнього Буркгард Бергманн заявляє, що його підприємство "повністю дієздатне та добре налаштоване на подальшу роботу". Про це йдеться у інформаційному повідомленні для співробітників "Рургаз-АГ", яке цитує німецьке видання Sueddeutsche Zeitung.

"Чого ми, однак, не зможемо досягти без "E.ON", так це шаленого стрибка у наших інвестиційних можливостях за кордоном", - пояснив Бергманн. Цим самим, вважає Sueddeutsche Zeitung, шеф "Рургаз-АГ" сигналізує відмову від таких уже узгоджених великих проектів, як будівництво трубопроводу через Балтійське море та санацію газотранспортної мережі України.

За повідомленням газети, минулого року "Рургаз-АГ" проінвестував понад 2 мільярди євро. Проте, якби головним акціонером "Рургаз-АГ" була компанія "E.ON", фінасове становище газопостачальника значно покращилось би, вважає Sueddeutsche Zeitung.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування