Томенка не відпустили з посади голови комітету

П'ятниця, 20 грудня 2002, 09:30
Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації зобов'язав Миколу Томенка виконувати обов'язки голови Комітету.

19 грудня 2002 року відбулося чергове засідання комітету з питань свободи слова та інформації, на якому були присутні 11 з 13 депутатів – членів комітету.

На засіданні було розглянуто питання "Про постанову Верховної Ради "Про голів і перших заступників голів комітетів Верховної Ради України", яка стосувалася ротації голів комітетів.

Комітет ухвалив рішення визнати вищеназвану постанову незаконною і зобов'язав Томенка продовжити виконувати обов'язки голови комітету. Рішення було ухвалене одноголосно.

Напередодні подібне постановив комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, що ухвалив рішення не визнавати нового голову комітету та продовжувати працювати під керівництвом Володимира Стретовича. Цей комітет також прийняв звернення до Генпрокуратури з вимогою порушити кримінальну справу за ознаками злочину "службова підробка" результатів голосування 17 грудня.

Українська правда

Читайте також:

БІЛЬШІСТЬ ПЕРЕМОГЛА. Опозиція з тим не погодилася і готує "жорстку" відповідь

Хто тепер очолює комітети?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування