РОЗСТРІЛЯНО "ОДЕСИТА-2002"

Понеділок, 23 грудня 2002, 09:42
22 грудня близько 20-ї години невідомий кілер розстріляв в Одесі генерального директора акціонерної рибопромислової компанії "Антарктика" Валерія Кравченка.

Як стало відомо з достовірних джерел, убивця у камуфляжній формі та масці на обличчі зробив три постріли з пістолета з глушником і зумів утекти з місця злочину. Кравченко, який саме в цей час ставив до гаража свою машину на вулиці Затишній, 8, зазнав поранень у живіт і в голову, причому останнє виявилося смертельним.

Вдова вбитого повідомила, що смертельно поранений Кравченко ще намагався викликати машину швидкої допомоги. Однак бригада медиків прибула надто пізно.

Народний депутат Юрій Кармазін висловив думку, що "вбивство Кравченка може бути пов'язане з його спробами знайти вбивць давнього друга – судді Господарського суду Одеського області Ігоря Ткачука, якого знайшли повішеним у власному гаражі".

Кравченко зумів кілька місяців тому повернути з Неаполя у порт приписки теплохід "Одеса"; очолювана ним АРК "Антарктика" придбала та поставила під державний прапор також лайнер "Тарас Шевченко" і два океанських траулери. Відомого промисловця мали днями вшановувати як "одесита-2002".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування