Опозиція і більшість придумають собі правила гри у парламенті

Понеділок, 23 грудня 2002, 12:11
Лідери парламентських фракцій і груп створили робочу групу, яка повинна розробити два проекти постанови, щодо зміни керівництва Національного банку і подальшої роботи Верховної Ради, і винести їх на розгляд наступного засідання лідерів о 14.00 у понеділок.

Про це в інтерв'ю журналістам у понеділок повідомив лідер Українського Народного Руху, член фракції "Наша Україна" Юрій Костенко. За його словами, ці постанови "повинні завізувати" лідери і більшості, й опозиції.

Костенко пояснив, що у постанові про подальшу роботу парламенту мова йтиме, зокрема, про накладення мораторію на перерозподіл комітетів і розробку політичної угоди між більшістю й опозицією.

У свою чергу лідер СДПУ(О) Леонід Кравчук підтвердив, що у ході засідання виносилося питання про можливість накладення мораторію на перерозподіл комітетів до підписання політичної угоди між більшістю й опозицією.

Кравчук назвав політичну угоду "угодою про життя більшості і меншості". На його думку, у цій угоді необхідно "виписати правила гри у Верховній Раді між більшістю і меншістю в інтересах України".

Депутат висловив думку, що обидві постанови, які будуть виноситися на голосування, повинні бути підтримані.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування