Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До початку слухань у березні Лазаренко спробує вийти з в`язниці

Середа, 25 грудня 2002, 19:39
Минулої п’ятниці у закритому режимі завершилось чергове засідання у справі Павла Лазаренка в Сполучених Штатах. У ньому взяли участь тільки адвокати та суддя Дженкінс, який веде справу. На засіданні були визначені чергові дати засідань та початок процесу заслуховування свідків у справі.

На 24 березня призначений початок судових слухань за участю обвинуваченого у справі Павла Лазаренка, розгляд якої триває вже три роки.

Експерти стверджують, що визначена дата з процесуальних причин може бути знову перенесена, але захист веде активну підготовку до слухань. Адвокати намагаються зробити все можливе, щоб звільнити свого підзахистного з-під варти, стверджуючи, що це суттєво вплине на ефективність слухань.

Син Павла Лазаренка Олександр, який постійно підтримує контакти з батьком і веде велику частку його справ, в інтерв'ю радіо "Свобода" сказав:

"Ми рухаємось вперед, ми боремось, ми намагаємось захистити правоту мого батька, ми намагаємось довести, що він нічого не зробив, і що це все було видумано нашим президентом. Ви прекрасно це все знаєте. У тому, що його звинувачують, він не визнаний винним і більш ніж переконаний, що не буде визнаним, оскільки абсолютно ніяких підстав для цього немає. А питання про те, чи робив він це, чи ні, то на моє особисте переконання, як сина, - ні. Про інше я просто не знаю".

Олександр Лазаренко також повідомив, що Павло Лазаренко володіє найостаннішими новинами з України, регулярно отримує оперативну інформацію про події.

Днями Павло Лазаренко розіслав сотню поздоровлень до новорічних свят українським журналістам та державним діячам, оскільки, за словами сина, вважає важливим підтримувати постійний контакт із зовнішнім світом.

Українська служба радіо "Свобода"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...