Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Львівщині зник родич Лесі Гонгадзе

Четвер, 26 грудня 2002, 10:53
У Жидачівському районі Львівської області зник сімнадцятирічний родич Лесі Гонгадзе. Мати журналіста Георгія Гонгадзе припускає, що цей інцидент пов'язаний з її персоною.

Хлопця немає вже 20 днів. 6 грудня, за словами Лесі Гонгадзе, він повертався з вечірки, але додому не дійшов. За фактом зникнення, на підставі заяви батька, прокуратура Жидачівського району порушила кримінальну справу.

До пошуку хлопця були залучені додаткові підрозділи міліції та солдати військових частин. Проте, як стверджують у прокуратурі, наразі оперативно-розшукові заходи результату не дали. Як і не виявлено жодних слідів зникнення, повідомляє Німецька хвиля.

Леся Гонгадзе повідомила, що прокуратура висуває кілька версій зникнення, основні - це умисне вбивство або хлопця випадково збили машиною. Мати журналіста розповіла, що у листопаді вона гостювала в сім'ї зниклого Миколи Стецишина. А також, що за місяць до зникнення її родича до неї приходив дивний чоловік, який наполягав на розмові, казав, що він із Жидачівського району, і що нібито вони були знайомі. Проаналізувавши цю нав'язливу розмову, тепер Леся Гонгадзе переконана, що це була непряма погроза її життю і життю її родичів.

Адвокат Лесі Гонгадзе Андрій Федур підтвердив УП, що родич його підзахисної дійсно зник 6 грудня, і до цих пір жодних відомостей про нього немає.

Раніше, нагадав Федур, у 2001 році Леся Гонгадзе зверталася до Генеральної прокуратури з цього приводу. Зокрема, до прокурора Олексія Баганця з проханням пояснити його вислів про те, що знайдене у Таращі тіло може бути братом чи племінником Лесі Гонгадзе. "Чи вам відомо, що ще хтось зник з моїх родичів? Можливо Ваші слова необхідно розуміти як погрозу про можливе знищення і інших членів моєї родини?" зверталася Леся Гонгадзе до Баганця.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:22
відеоЦієї ночі вибухи лунали у Бєлгородській та Курській областях
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
Усі новини...
Реклама: