Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Податкова перевірятиме українські ЗМІ за допомогою "Репортерів без кордонів" до 31.12.2003

Четвер, 26 грудня 2002, 12:25
Державна податкова адміністрація України і міжнародна правозахисна організація "Репортери без кордонів" підписали додаткову угоду про участь у документальних перевірках засобів масової інформації на 2003 рік.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі ДПАУ, підписання документа відбулося в четвер у ході зустрічі глави Державної податкової адміністрації Юрія Кравченка з представниками "Репортерів без кордонів".

У жовтні 2002 року був підписаний меморандум між ДПАУ й Інститутом масової інформації (ІМІ), що офіційно представляє "Репортерів без кордонів" в Україні. Підписана в четвер угода припускає продовження дії раніше підписаного меморандуму щодо особистої участі ІМІ в планових перевірках підприємств ЗМІ, проведених органами ДПАУ відповідно до національного плану, до 31 грудня 2003 року.

Аналогічний меморандум і угоди ДПАУ підписала, зокрема, з національним союзом журналістів України, Українською освітньою програмою ринкових реформ.

Поява нового документа, відзначають у прес-службі, знаменує ще один крок з метою реалізації стратегічного курсу ДПАУ на максимальну прозорість і відкритість роботи податкових органів, а також з метою створення більш сучасних і гармонічних партнерських відносин із платниками податків, запобігання невиправданих конфліктних ситуацій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування