Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "Українських новинах" призначено в.о. директора

П'ятниця, 27 грудня 2002, 10:00
Позачергові збори засновників товариства з обмеженою відповідальністю "Інформаційне Агентство "Українські Новини" призначили Ларису Горську виконуючою обов'язки директора інформаційного агентства.

Про це повідомила дружина загиблого директора Українських Новин Михайла Коломійця - Людмила Коломієць.

Горська призначена виконуючою обов'язки директора агентства на час оформлення посвідчення про спадщину на ім'я дружини Коломійця та його матері - Ольги Коломієць.

Горській надане право управління справами агентства.

До призначення в. о. директора агентства "Українські Новини" 42-річна Лариса Горська займала посаду директора відділу з маркетингу і продажу. Призначенням в. о. директора агентства засновники мають намір стабілізувати роботу компанії і відновити процес розвитку одного з лідируючих інформаційних агентств України.

21 жовтня Коломієць зненацька припинив управляти справами агентства. 30 жовтня тіло Коломійця було виявлено повішеним біля Молодечне в Білорусі й поховане як неупізнане 11 листопада. Після ексгумації й упізнання 20 листопада тіло Коломійця було доставлено до Києва. Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за статтею "доведення до самогубства" і провела 12 грудня експертизу причин смерті за участю експерта, найнятого міжнародною організацією "Репортери без кордонів". 14 грудня Коломієць був похований у Києві.

"Українські новини"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування