На Буковині оголосили імпічмент губернатору

П'ятниця, 27 грудня 2002, 17:58
Журналістські колективи чернівецьких газет "Молодий буковинець",
"Час", "Добра", "Чернівці", "Буковинське віче", телекомпанії ТВА, ряд власкорів центральних засобів масової інформації проголошують у своїх редакціях
"Територію, вільну від губернатора Бауера".

Як ідеться у листі на ім'я голови Чернівецької облдержадміністрації Теофіла Бауера, журналістам "набридло" постійно чути від нього, що вони "замовні, продажні і брудні", що "редактори бородаті і бездарні", передає УНІАН.

Погрози фізичною розправою, образливі слова на адресу багатьох журналістів переконали авторів листа, що Бауер "не є керівником високого рівня, провідником державної політики в області, захисником інтересів буковинців", адже він опускається до "зведення рахунків за критику соціально-економічної політики, здійснюваної в області".

Журналісти заявляють, що відстоюватимуть свої права, честь і гідність, розраховуючи лише на власні сили та усіма доступними законними методами.

Вони більше не вважають Бауера головою Чернівецької облдержадміністрації і залишають за собою право звертатися до суду, міжнародних інстанцій, послів великих держав в Україні за захистом.

Раніше повідомлялося, що серед можливих претендентів на посаду Чернівецького губернатора називають Сергія Медведчука.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування