З "Українських новин" іде провідний журналіст

Неділя, 29 грудня 2002, 16:04
Шеф-кореспондент, в.о. головного редактора інформагентства "Українські новини" Єгор Соболєв йде з агентства.

Як відзначив Соболєв у коментарі "Українській правді", він так вирішив через ситуацію навколо агентства, яка склалася після смерті директора Михайла Коломійця.

"Ринок інформаційних агентств перебуває в складному становищі, для розвитку успішного проекту необхідна група умов, від активної підтримки акціонерів і готовності захищати цей бізнес і до хорошого стану компанії. Цих чинників немає, і я вирішив піти", - сказав Соболєв.

"Михайло Коломієць був не тільки директором, але й акціонером "Українських новин", він розвивав цей проект. Ми повинні були вийти на лідируючі позиції серед агентств до кінця 2003 року. Його смерть дуже сильно похитнула можливість реалізації цих планів".

Зі слів Соболєва, 50% "Українських новин" володіє Агентство гуманітарних технологій (структура Валерія Хорошковського). Інші 50% після смерті Михайла Коломійця перейшли до його дружини і матері.

Соболєв також сказав, що його відхід з агентства не пов'язаний з цензурою. З його слів, "Українські новини" не відчували тиску влади.

Кажучи про подальші плани, Єгор Соболєв сказав, що він збирається і далі працювати в політичній журналістиці. У той же час він не отримував ще пропозицій, які готовий був би прийняти.

Єгор Соболєв проробив в "Українських новинах" 5,5 років, він був провідним кореспондентом агентства і очолював "ньюс-рум".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування