Співробітницю посольства США вбили через ревнощі

Вівторок, 31 грудня 2002, 12:47
У Києві загинула співробітниця посольства США - українська громадянка. Вона померла в лікарні від поранень, отриманих унаслідок сварки на побутовому ґрунті.

Як повідомив начальник центрe громадських зв'язків МВС України Олександр Зарубицький, жінка померла в лікарні близько 15.00 у понеділок.

Як встановлено, зазначив Зарубицький, вона проживала на вул. Богатирській з чоловіком, з яким перебувала у цивільному шлюбі, і семимісячною дитиною. За даними міліції, близько 5.30 чоловік повернувся з відрядження і "на ґрунті ревнощів" вдарив її кілька разів кухонним ножем.

Це повідомили сусіди, посилаючись на слова самої жінки, що звернулася до них, будучи вже пораненою. Жінка стверджувала, що чоловік "її приревнував". Після цього вона знепритомніла, була доставлена до лікарні, де близько 15.00 вона вмерла.

Як повідомив начальник ЦГЗ, раніше, близько року тому, жінка дійсно працювала у фінансовій службі посольства США в Україні, однак перебувала у відпустці по догляду за дитиною, відзначив Зарубицький.

Злочин розслідує міліція. Чоловіка загиблої поки не затримано.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування