Мер Львова готовий підтримати антикучмістів?

Вівторок, 31 грудня 2002, 13:05
Любомир Буняк підтримує акції протесту на захист засуджених, які брали участь у демонстраціях протесту 9 березня 2001 року.

Мер Львова Любомир Буняк заявив, що йому як людині демократичних поглядів дуже боляче, що в Україні й сьогодні є політичні в'язні: "Я переконаний, що це розправа над нашими українськими патріотами. Я підтримую тих людей, які боротимуться за їхнє звільнення і якщо треба - стану в ряд із ними".

Керівник Львівського обласного осередку УНА-УНСО Остап Козак повідомив, що на підтримку політв'язнів опозиція готує нові акції протесту ще до 9 березня. За його словами, долучитися до цих заходів повинні всі опозиційні партії. Якщо згоди не буде досягнуто, то в майбутньому, переконаний Остап Козак, на масові демонстрації ніхто не вийде, бо "охочих відсидіти 5 років знайдеться небагато".

У саму новорічну ніч члени політичної партії закликають усіх мешканців міста на знак протесту бойкотувати новорічну промову президента України Леоніда Кучми, вимкнувши телевізори принаймні на 15 хвилин.

Рішенням Голосіївського районного суду міста Києва 18 учасників демонстрацій на Банковій позбавлені волі від 2 до 5 років.

Німецька хвиля

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування