Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На збільшенні зарплат Тимошенко робить собі рейтинг, вважає політолог

П'ятниця, 10 січня 2003, 10:47
Висунення єдиного кандидата у президенти України "є проблемою не лише для опозиції, а й для провладних політичних кіл". Так вважає президент Центру ім. Разумкова Анатолій Гриценко.

В інтерв'ю "Німецькій хвилі" він також зазначив, що вирішення проблеми з єдиним кандидатом "слід очікувати не раніше ніж наприкінці цього року".

Так Гриценко прокоментував схвалення Юлією Тимошенко наміру лідера блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка взяти участь у наступних президентських виборах. Тимошенко також висловилася за висунення єдиного кандидата від усієї опозиції, і заявила, що готова відмовитися від власних президентських амбіцій.

Гриценко також зазначив, що кроки Тимошенко щодо перегляду державного бюджету з метою зменшення видатків на державний апарат із одночасним збільшенням заробітної плати в соціальній сфері є "логічними".

На думку політолога, "педалювання соціальних питань активізують потенційно протестні прошарки суспільства, а масові акції протесту додають до числа прихильників блоку Юлії Тимошенко по 1-2 відсотки".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування