Кучма розсилав новорічні листівки по Україні за рахунок спонсорів

П'ятниця, 10 січня 2003, 18:18
На виконання доручення адміністрації президента України Державне управління справами замовило у державному видавництві "Преса України" виготовлення новорічних вітальних листівок від глави держави Леоніда Кучми.

У головному управлінні інформаційної політики адміністрації президента України, з цією метою було укладено відповідні угоди з видавництвом та "Укрпоштою". Для оплати за виготовлення і розповсюдження листівок залучено спонсорські та благодійні кошти.

На виконання Розпорядження президента України від 7 грудня 2002 року щодо організації змістовного дозвілля у новорічні та різдвяні дні до адміністрації президента звернулося ряд центральних і місцевих органів виконавчої влади з пропозиціями підтримати кілька новорічних заходів на загальнодержавному рівні.

Зокрема, йшлося про залучення широкого кола меценатів, спонсорів, благодійних фондів до виготовлення і направлення в кожну родину поздоровлень від глави держави, організацію поїздок дітей до Києва на новорічні вистави у центральних палацах, театрах, цирку, розміщення в містах, райцентрах щитів, панно, наочної агітації з поздоровленням від президента України, місцевих керівників.

Ці пропозиції були розглянуті в АП і по них були дані відповідні доручення Державному управлінню справами і Головному управлінню з питань внутрішньої політики.

Фінансування заходів, пов'язаних з організацією та проведенням новорічних і різдвяних свят, а також придбання подарунків для дітей із малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, котрі загинули під час виконання службових обов'язків, дітей загиблих шахтарів, інших категорій соціально незахищених дітей забезпечено Кабінетом Міністрів України, органами виконавчої влади на місцях.

UNIAN

Читайте також:

Листівка від президента

Листівки від Кучми пропонують відсилати назад на Банкову

Для депутатів з'ясують, за чиї гроші друкувалися листівки від Кучми

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...