Зураб Аласанія закрив авторську програму, побоюючись за інші інформаційні проекти

П'ятниця, 10 січня 2003, 18:48
У Харкові знімається з ефіру одна з найбільш впливових аналітичних телепрограм у місті - "Об'єктив-Огляд".

Як повідомив автор програми, відомий харківський тележурналіст, керівник медіа-группи "Об'єктив" Зураб Аласанія, програма, що виходила щосуботи, припиняє своє існування з його ініціативи.

Він пояснив, що "змушений пожертвувати програмою заради збереження медіа-групи в цілому".

За словами журналіста, останнім часом він не може "говорити в ефірі те, що вважає за потрібне", побоюючись поставити під удар інші інформаційні проекти. "Думаю, що випуски новин важливіші, ніж авторський аналітичний огляд", - зазначив Аласанія.

Він також повідомив, що останнім часом "відчував надто пильну увагу до кожного сказаного в ефірі слова не щодо місцевої влади, але в тому числі і з боку місцевої влади".

У зв'язку з цим, торік йому довелося відмовитися від деяких тем, що готувалися до ефіру, сказав журналіст. У найближчому майбутньому він також не бачить перспектив для даного проекту, хоча не виключає, що за якийсь час програма може бути відновлена.

Оскільки він є керівником медіа-групи і гендиректором місцевого телеканалу "S-TET", Аласанія тепер збирається зосередитися на продюсерській і адміністративній діяльності, розвиваючи ці інформаційні проекти.

Авторська програма Аласанії виходила щотижня останні 5 років, а в нинішньому форматі, за назвою "Об'єктив-Огляд", - протягом року.

Програма звичайно будувалася як огляд ключових подій тижня, що супроводжувалася авторськими коментарями ведучих. Гістьми програми були такі відомі українські політики, як лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко, лідер Компартії Петро Симоненко, лідер Соцпартії Олександр Мороз, харківський губернатор Євгеній Кушнарьов, мер Харкова Володимир Шумілкін. У період виборчої компанії одна з програм, де гостем студії була лідер БЮТ Юлія Тимошенко, не була випущена в ефір.

У медіа-группу "Об'єктив" входить ціла низка проектів: телевізійні "Об'єктив-Новини", що виходять тричі на день на двох каналах у прямому ефірі, щогодинні новини на "Русском радио", газета "Об'єктив-Но", а також інтернет-версія всіх інформаційних продуктів.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:
Президент поїде – і Юлю покажуть?

Заборонили до показу інтерв'ю з Тимошенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування