Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун просто лякав Тимошенко новим поданням?

Понеділок, 13 січня 2003, 11:51
У Верховній Раді України поки не зареєстровано подання Генеральної прокуратури на народного депутата Юлію Тимошенко, повідомив журналістам у понеділок спікер Володимир Литвин.

"Ані документів, ані розмов з боку Генпрокуратури не було", - сказав він, коментуючи заяву генерального прокурора Святослава Піскуна про намір його відомства знову направити до парламенту подання на лідера Блоку Юлію Тимошенко.

Сама Тимошенко також підтвердила, що на сьогоднішній день у Верховній Раді такого подання не зареєстровано. Разом з тим, вона висловила думку, що наміри Генпрокуратури пов'язані з ініціативою депутатів фракції БЮТ щодо внесення законопроекту про зміни до держбюджету-2003, де пропонується підвищити на 50% зарплату працівникам сфер освіти, культури, охорони здоров'я, але істотно скоротити фінансування силових структур.

Ще однією причиною ініціативи Генпрокуратури, на думку Тимошенко, може бути такий "серйозний крок" БЮТ, як звільнення на підписку про невиїзд бухгалтера корпорації "Єдині енергетичні системи України" Лідії Сокольченко (вона була звільнена через стан здоров'я). "Людина (Сокольченко) розповіла про божевільні знущання" над нею у в'язниці, стверджує Тимошенко.

"Такі наші перемоги просто не сприймає адміністрація президента" і, тому Піскуну, переконана лідер БЮТ, надійшла вказівка знову ініціювати внесення подання.

Тимошенко заявила, що у випадку, якщо таке подання все-таки буде внесено до парламенту, воно повинно бути негайно розглянуто регламентним комітетом і винесено у зал для публічного обговорення. Депутат підкреслила, що особисто хоче бути присутньою під час обговорення цього документа, коментувати його і "дивитися депутатам в очі, коли вони будуть голосувати".

Тимошенко підкреслила, що не боїться того, що парламент може прийняти політичне рішення з цього питання і готова його прийняти.

Інтерфакс-Україна

Піскун знову візьметься за Тимошенко, як тільки відкриється парламент

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування