Медведчук, Янукович та Литвин будуть протистояти Кучмі

Вівторок, 14 січня 2003, 12:31
Основні провладні учасники передвиборчої президентської кампанії вже визначилися, вважає директор Інституту політики, народний депутат Микола Томенко.

На прес-конференції у вівторок Томенко зазначив, що це - глава адміністрації президента України Віктор Медведчук, прем'єр-міністр Віктор Янукович та голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Коментуючи можливі перипетії президентської кампанії, Томенко зауважив, що найцікавішим буде не протистояння по лінії Леонід Кучма - опозиція, а протистояння по лінії Кучма - Кучма, оскільки три вищезазначених кандидатури демонструють лояльність до діючого президента.

Разом з тим, Томенко вважає, що новим штрихом у цій передвиборчій кампанії стане позиція Росії та поява в оточенні Кучми думок про його можливе подальше працевлаштування.

Директор Інституту політики висловив переконання, що колеги з країн-членів СНД також опікуватимуться майбутнім українського президента. "Колеги по СНД шукають варіанти політичної підстраховки для Кучми", - сказав Томенко.

Президентські вибори в Україні мають відбутися у 2004 році. Згідно з Конституцією, Кучма не має права брати участі у цих виборах, оскільки він перебуває на посаді президента вже другий термін поспіль.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування