Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура продовжує з'ясовувати обставини загибелі Коломійця

Середа, 15 січня 2003, 13:04
На сьогодні слідство у справі про загибель директора інформаційного агентства "Українські новини" Михайла Коломійця не встановило осіб, що могли б бути причетні до його смерті.

"Осіб, які були б причетні до смерті Коломійця, на сьогодні слідством не встановлено", - сказав на прес-конференції у середу прокурор Києва Василь Присяжнюк.

За його словами, результати експертизи тіла Коломійця, проведені за участю французького експерта Жана Риволі, надійдуть у прокуратуру наступного тижня. Зараз слідство ще "не встановило багато деталей і обставин", пов'язаних із загибеллю журналіста, сказав прокурор Києва.

На даний час слідча група направляється до Білорусі, де було знайдене тіло журналіста, щоб з'ясувати обставини останніх днів його життя і відповісти на питання, чому він поїхав саме в цю країну і з ким він там контактував, розповів Присяжнюк.

Висунуті на початку слідства версії на сьогодні цілком не відпрацьовані, але жодна з них не відкинута, повідомив прокурор.

Відповідаючи на питання журналістів, Присяжнюк підтвердив, що слідством був допитаний міністр економіки і з питань європейської інтеграції України Валерій Хорошковський, що є власником Агентства гуманітарних технологій, який володіє 50% акцій агентства "Українських новин".

Про зникнення Коломійця стало відомо 28 жовтня 2002 року. 20 листопада у лісовому масиві Молодеченського району Білорусії директора агентства знайшли повішеним. Основною версією загибелі було назване самогубство.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування