ВОЛКОВ ВИЙШОВ ІЗ ФРАКЦІЇ СДПУ(О)

Четвер, 16 січня 2003, 15:31
Народний депутат України Олександр Волков вийшов із фракції СДПУ(О). Про це повідомив голова парламенту Володимир Литвин на вечірньому засіданні Верховної Ради у середу.

Раніше Волков заявив, що має намір створити своє депутатське об'єднання. За його словами, основою нової фракції стануть позафракційні депутати.

Сам 54-річний Волков був обраний у Верховну Раду 4-го скликання в одномандатному окрузі у Чернігівській області . Спочатку входив у фракцію "За єдину Україну", після приєднався до СДПУ(О). Член комітету з питань екологічної політики, природокористування і ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

У парламенті минулого скликання очолював групу "Відродження регіонів".

Наразі у Верховній Раді нараховується 13 фракцій. До фракції "Наша Україна" входять 102 депутати, фракції Компартії - 60, фракції "Регіони України" - 40, партії промисловців і підприємців і "Трудової України" - 41, СДПУ(О) - 38, групи "Демініциативи" - 22, фракції Соцпартії - 20, "Народовладдя" - 20, БЮТ - 18, групу "Європейський вибір" - 18, фракції Аграрної партії - 16, НДП - 16, групи "Народний вибір" - 15. Крім того, у парламенті 20 позафракційних депутатів.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Волков підсунув "свиню" Медведчуку

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування