АГТ відмовляється від Part.org.ua на користь економічної реформи

Четвер, 16 січня 2003, 18:55
У зв'язку з тим, що діяльність Агентства Гуманітарних Технологій "найближчим часом" буде спрямована на дослідження і розробки у пріоритетних питаннях економічної реформи в Україні, керівництво Агентства ухвалило рішення відмовитися від прав власності на політичне мережне видання Part.org.ua на користь колективу сайту.

Така заява директора АГТ Максима Карижського була поширена у четвер. "Наприкінці грудня 2002 року керівництво АГТ повідомило колективу Part.org.ua про намір відмовитися від прав власності на ресурс і про готовність передати права власності на сайт колективу редакції", - йдеться у заяві.

"Також було заявлено про те, що АГТ готове зробити організаційну й юридичну підтримку в оформленні колективом прав власності на сайт", - відзначають його автори.

У заяві також сказано, що Агентство Гуманітарних Технологій "розраховує, що колектив Part.org.ua, будучи цілком самостійним і незалежним, у найкоротший термін знайде фінансову підтримку у рамках програм і проектів по розвитку свободи слова в Україні".

"Part.org.ua – перше зареєстроване (лист про реєстрацію Держкомінформполітики №4269 від 05.06.2000 р.) українське політичне мережеве видання, що входить у число найбільш цитованих інтернет-ресурсів України. У 2002 році видання ввійшло у десятку найбільш відвідуваних інтернет-проектів по індексу хітів", нагадує АГТ.

Українська правда

Читайте також:

Агентство гуманітарних технологій відмовилося від Part.org.ua?

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування