Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фракція Волкова "дестабілізує" парламент

П'ятниця, 17 січня 2003, 11:53
Створення народним депутатом Олександром Волковим нової фракції у Верховній Раді приведе до дестабілізації роботи парламенту, вважає позафракційний депутат Олег Беспалов.

Так він прокоментував журналістам у п'ятницю заяву Волкова, який залишив СДПУ (О) у четвер, про намір створити свою фракцію, основою якої мають стати позафракційні парламентарії.

Подібні заяви викликають у Беспалова "серйозну тривогу". На його думку, це "популістський факт і спроба створити ще одну "ручну" фракцію".

Беспалов вважає, що створення Волковим фракції приведе до того, що робота третьої сесії буде дестабілізована, оскільки на ній можливі спроби перерозподілу комітетів і блокування роботи.

Заява Волкова свідчить про те, що "це, безумовно, узгоджено з вищим керівництвом країни, конкретними людьми, що займаються консолідацією влади, у тому числі, у парламенті", переконаний Беспалов.

У той же час Беспалов не вірить у те, що фракція буде створена, оскільки сам проводить роботу зі створення фракції і спілкується з позафракційними депутатами.

Як повідомлялося, позафракційні депутати Олег Беспалов і Володимир Сивкович раніше заявляли про намір створити фракцію з числа позафракційних депутатів. Беспалов повідомив, що така фракція ще не створена, але це є "справою майбутнього". На думку депутата, "цей процес не можна педалювати", тому що нове об'єднання повинне створюватися з числа "сильних людей" і тому що вони піддаватимуться тиску.

Отже, про конкретні терміни і конкретні напрямки створення фракції поки говорити не варто.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Волков підсунув "свиню" Медведчуку

ВОЛКОВ ВИЙШОВ ІЗ ФРАКЦІЇ СДПУ(О)

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування