Люди Кравченка прийдуть до "Дзеркала тижня"

Субота, 18 січня 2003, 12:50
У числі центральних друкованих видань, які в 2003 році збирається перевірити українська податкова служба, є газети "Дзеркало тижня", "Факти і коментарі", "Бізнес", "Ділова столиця", "Галицькі контракти", "Секретні матеріали - Україна", "Київські відомості", журнал "Компаньйон".

Список 150 засобів масової інформації, які включені до національного плану документальних перевірок юридичних осіб на 2003 рік, опублікований в останньому номері журналу "Вісник податкової служби України".

У список також включені телеканали "Студія 1+1", "Інтер", "Нарт", кабельний канал "Інтервідео-Київ", телерадіокомпанія "Експрес-інформ", а також радіо "Гала".

У Одесі, серед інших, "податківці" перевірять газету "Південь", в Харкові - телеканал "АТН", у Львові - газети "Поступ", "За вільну Україну", у Львівській області - газету "Високий замок", в Криму - "Чорноморську телерадіокомпанію", в Кіровограді - газету "Україна-центр".

У минулому році податкова перевірила 156 ЗМІ, в 2001 році - 180.

За бажанням і зі згоди ЗМІ в перевірках можуть брати участь представники Національного союзу журналістів України і міжнародної правозахисної організації "Репортери без кордонів". Державна податкова адміністрація погодила з ними відповідні меморандуми.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News