Прокуратура: перші висновки щодо смерті Сергія Набоки

Неділя, 19 січня 2003, 18:39
Слідів, які б свідчили про насильницьку смерт журналіста Сергія Набоки, виявлено не було. Про це повідомив "Новому каналу" прес-секретар прокурора Вінницької області Сергій Годний.

Він зазначив, що на сьогодні прокуратура області продовжує проводити перевірку. І якщо у їжі чи напоях виявлять щось підозріле, буде порушена кримінальна справа, зазначає телекомпанія.

Як передає "Новий канал", лікарі "швидкої" констатували смерть Сергія Набоки між першою і четвертою годинами ночі. Вони зробили припущення, що журналіст помер від тромбофлебіту, бо виявили, що він хворів на варикоз. Під час розтину з’ясувалось, що в Набоки було хворе серце і за життя він страждав на високий тиск.

47-річний Сергій Набока разом з двома колегами працював над циклом радіопрограм про українські в’язниці. Планував відвідати і ту, де на початку вісімдесятих сам відбував ув’язнення за політичним звинуваченням. У Вінниці журналісти вивчали життя мешканців місцевої в’язниці і за домовленістю жили у відомчому готелі цієї установи.

У суботу тіло Сергія Набоки доправили до Києва і зараз воно знаходиться на Байковому кладовищі. Ховатимуть його наступного тижня.

Читайте також:

Сергій Набока

ЗНАЙДЕНО МЕРТВИМ ЖУРНАЛІСТА СЕРГІЯ НАБОКУ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...