Рух Костенка об'єднається з ДемПУ Антоньєвої?

Понеділок, 20 січня 2003, 14:09
На з'їзді Українського Народного Руху 25 січня відбудеться об'єднання УНР та Демократичної партії України, лідером якої є Ганна Антоньєва.

Як зазначив лідер УНР Юрій Костенко, у роботі передз'їздівських конференцій, що пройшли в усіх обласних організаціях, брали участь представники ДемПУ. Під час конференцій "відбулося узгодження всіх позицій, пов'язаних з об'єднанням" двох партійних структур. Як повідомив Костенко, у роботі з'їзду УНР візьмуть участь понад 90 представників колишніх структур ДемПУ.

За словами лідера УНР, на з'їзді також відбудеться формування нових керівних органів партії та, відповідно, обрання нового партійного керівництва. За попередніми даними Оргкомітету, очікується участь понад 1100 делегатів з усіх областей України.

Як повідомив Костенко, "більшість партійних організацій підтримують проведення статутної реформи". Він також додав, що "зміни до Статуту, як основного закону партії, вперше будуть представлені делегатам у вигляді порівняльної таблиці й голосуватимуться за тією ж демократичною процедурою, що й закони в парламенті".

Також за інформацією Костенка, "більшість партконференцій підтримало пропозиції в частині зміни назви партії". "Назву організації потрібно привести у відповідність з її статусом як політичної партії", пояснив лідер УНР. І додав, що "по-друге, враховуючи, що об'єднання Рухів у визначений обома партіями термін не відбулося, подальше існування двох Рухів призведе не до консолідації, а до боротьби за те, хто більший рухівець", - такі головні два аргументи Костенка наводить прес-служба УНР.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...