Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Костенко переманює людей у Тимошенко?

Вівторок, 21 січня 2003, 12:31
Новою назвою партії Український народний Рух може стати "Українська народна партія". Як повідомив "Громадському радіо" лідер УНР Юрій Костенко, таке ім'я найбільше підтримується всередині партії.

Він зазначив, що "Рух" як назва після того, як була здобута незалежність, "себе вичерпав". "Світова практика показує, що коаліції, фронти, рухи ставлять лише одноразову мету - чи здобуття незалежності, чи зміни суспільно-демократичного устрою - після чого вони розпадаються на політичні партії, які мають постійне завдання боротися за владу", - сказав Костенко.

Костенко зазначив також, що партія підтверджує намір працювати у подальшому на об'єднання не лише Рухів, але і формування "потужної правоцентристської партії".

Він повідомив про переговори зі партією "Собор" (входить до блоку Тимошенко).

За його словами, предметом консультацій є "формування вже на цих виборах або єдиної правоцентристської коаліції, яка буде підтримувати кандидата Ющенка, або, можливо, в організаційному плані ми дійдемо і до необхідності утворення єдиної партії".

Говорячи про союз з Демпартією Ганни Антоньєвої, Костенко сказав, що вона не бере участь в об'єднанні. "В об'єднанні беруть участь 11 обласних організацій Демократичної партії. Це саме ті організації, які у свій час вийшли із лав Народного Руху України за перебудову. Тому в цьому сенсі відбувається ідеологічне об'єднання тих, хто разом виборював незалежність. А юридично Демпартія залишається і в більшості, і там її лідер сьогодні, так би мовити, підтримує політику президента", сказав лідер УНР.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...