Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У дзеркало Сергія Набоки повинна дивитися влада - Кучма

Вівторок, 21 січня 2003, 19:57
Президент України Леонід Кучма виразив співчуття родині, близьким, друзям і колегам відомого українського журналіста Сергія Набоки, який помер 18 січня у Вінниці.

"Із глибоким жалем я дізнався про раптову і передчасну смерть Сергія Вадимовича Набоки, відомого українського правозахисника і журналіста. Сергій ставився до того покоління української журналістики і публіцистики, до якого було неможливо не ставитися з повагою - незалежно від того, поділяє сказане ним, чи ні", - підкреслив президент, повідомляє його прес-секретар Олена Громницька.

"Я ніколи не належав до тих, кого Сергій Набока особливо жалував у своїх матеріалах. Тим цінніше було читати сказане Набокою: сказане гарячим серцем, небайдужими вустами, вмілим пером. Він мав Божий талант журналіста побачити головне і відкинути другорядне. Влада, яка дивилася у дзеркало Сергія Набоки, знала - на це зображення варто звертати увагу, адже це об'єктивне і неупереджене зображення", - йдеться у телеграмі президента.

Кучма також відзначив, що втрата, яку зазнала Україна, відчувається тим більше, бо пішла з життя людина, яка "без надії сподівалася", яка боролася за незалежну і демократичну України тоді, коли багато хто про це навіть не думали.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування