У Блоці Тимошенко не бояться розколу

Четвер, 23 січня 2003, 13:19
Один із лідерів Блоку Тимошенко Олександр Турчинов вважає перспективою далекого часу можливе об'єднання Руху Костенка з партією "Собор", що входить до БЮТ.

"Це тільки напрямок зближення політичних сил, і я не думаю, що об'єднання відбудеться днями. Іде мова про зближення політичних позицій. І я не думаю, що це може вплинути на нашу фракцію", - сказав Турчинов в коментарі "Українській правді".

Він повідомив, що лідери БЮТ знали про намір УНР і "Собору" об'єднатися як від Анатолія Матвієнка, так і від Юрія Костенка. "Згідно з інформацією про переговори, яку ми маємо, в них не ідеться про вихід "Собору" з БЮТ", - додав він.

Як зазначив соратник Тимошенко, за ініціативи Матвієнка між "Собором" і "Батьківщиною" також була створена консультативна група щодо об'єднання цих двох партій.

"Ми також виступаємо, щоб в Україні створювалися більш потужні партії замість дрібних політичних груп", - додав Турчинов. Він назвав "нормальними" позиції двох лідерів.

Відповідаючи на питання про гіпотетичний конфлікт, якщо Тимошенко і Ющенко окремо балотуватимуться на президента, Турчинов сказав: "Ми ще не приймали політичних рішень щодо президентських виборів, тому про це рано говорити".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування