США ЗРОБИЛИ ПОДАРУНОК ЛАЗАРЕНКУ НА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

П'ятниця, 24 січня 2003, 09:25
Судовий процес у справі Павла Лазаренка розпочнеться 18 серпня. Про це повідомила в розмові з кореспондентом Радіо Свобода офіційна особа Міністерства юстиції США.

Про причини перенесення дати суду не повідомлено, проте передбачається, що він протриває від шести до восьми місяців. Минулого жовтня каліфорнійський суддя Мартін Дженкінз визначив початок судового процесу на 24 березня.

Визначено також дати нових слухань у кримінальній справі "США проти Павла Лазаренка" – 6 лютого та 13 березня. За місяць до початку процесу, тобто в середині липня, буде оприлюднено список свідків від прокуратури США та адвокатів Лазаренка. В той же час буде сформовано й склад присяжних. А 7 серпня повинно відбутися останнє досудове засідання прокурорів, адвокатів та судді Мартіна Дженкінза.

Колишній народний депутат та прем’єр-міністр України перебуває у федеральному ув’язненні у Сан-Франциско скоро вже 4 роки. Прокуратура США обвинувачує Павла Лазаренка у відмиванні 114 мільйонів доларів через приватні американські фінансові установи. Адвокати Павла Лазаренка заявили, що їхній клієнт не винний.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування