Через саміт СНД у Бориспіль слід виїжджати з "великим запасом часу"

П'ятниця, 24 січня 2003, 17:17
У зв'язку з проведенням 28-29 січня у столиці України саміту лідерів країн-учасниць СНД київська міліція вже з суботи, 25 січня, переходить на посилений режим несіння служби. 27 січня в Київ на відкриття року Росії в Україну прибуває президент РФ Володимир Путін.

Порядок у столиці у ці дні будуть забезпечувати більше 2 тис. співробітників міліції, повідомив у п'ятницю агентству "Інтерфакс-Україна" начальник центру громадських зв'язків ГУ МВС України у Києві Ігор Болгар.

Служба безпеки України у рамках своєї компетенції буде здійснювати заходи направлені на забезпечення безпеки проведення саміту, розповів начальник прес-центру СБУ Олександр Скрипник.

"Окремі підрозділи, безпосередньо задіяні у цих заходах, будуть переведені на посилений режим роботи", - сказав він. Раніше повідомлялося, що ряд вулиць столиці у ці дні будуть перекриті для громадського і приватного транспорту.

У зв'язку з цим, відповідаючи на питання агентства, начальник ЦГЗ київської міліції повідомив, що йому не відомо про плани перекриття яких-небудь центральних вулиць міста для пішохідного руху.

У довідковій аеропорту "Бориспіль" повідомили, що жодного спеціального графіка поїздок громадського транспорту між Києвом і аеропортом не розроблено, незважаючи на те, що траса на Бориспіль буде неодноразово перекриватися у зв'язку з прибуттям в Україну лідерів інших країн. "Тим, хто у ці дні вилітає з "Борисполя" варто з великим запасом часу виїжджати в аеропорт", - порадила робітниця Борисполя.

Читайте також:

ГОСТІ КУЧМИ НЕ ДАДУТЬ КИЯНАМ ЖИТТЯ. Депутати пропонують їм тусуватися за містом

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування