Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Слідчі у справі Коломійця затримали свій виїзд у Білорусь через журналістів

Субота, 25 січня 2003, 14:14
Прокуратура Києва затримала на декілька днів виїзд у Білорусь слідчої групи в справі про загибель директора інформаційного агентства "Українські Новини" Михайла Коломійця. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва.

За її словами, прокуратура затримала виїзд слідчої групи у зв'язку з виїздом у Білорусь групи журналістів з громадської організації "Ліга економічних журналістів", що мають намір провести самостійне розслідування обставин загибелі Коломійця.

Прокуратура Києва має намір направити слідчу групу в Білорусь через декілька днів після виїзду туди журналістів. У прокуратурі сподіваються, що журналісти зможуть зібрати в Білорусі додаткову інформацію з цієї справи, корисну для розслідування, яку слідчі використають при розслідуванні цієї справи.

Як повідомлялося, виїзд групи журналістів у Білорусь запланований на 27 січня. Під час поїздки журналісти планують зустрітися зі слідчими міліції, прокуратури і Комітету державної безпеки Білорусі, а також з людьми, з якими Коломієць контактував перед смертю.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування