Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Хорошковський поверне довіру Буша до України

Вівторок, 28 січня 2003, 09:28
До Вашингтона прибула українська делегація для засідання україно-американської комісії з торгівельно-економічного співробітництва, яку очолює міністр економіки Валерій Хорошковський.

В інтерв"ю Українській Службі Бі-Бі-Сі міністр висловив сподівання, що переговори допоможуть відновити втрачену довіру до України.

Хорошковський також зазначив, що українська сторона пропонує відкриту позицію і хоче, щоби всі її дії були зрозумілими і прозорими. За його словами, попередні переговори у Давосі були конструктивні. Втім, партнери України, за його словами, вказували на необхідність просування перш за все у відносинах зі США і ЄС.

На порядку денному переговорів української та американської делегацій стоятиме питання санкції з боку міжнародної організації FATF, яка стежить за відмиванням брудних грошей. Як повідомлялося, FATF рекомендувала своїм країнам-членам ввести санкції проти України, тому що вона, на думку організації, не бореться достатньо з відбиванням брудних грошей.

Також буде обговорено питання членства України у Світовій організації торгівлі.

Нагадаємо, що перший віце-прем'єр уряду Микола Азаров не вилетів до Сполучених Штатів - як було офіційно повідомлено, через хворобу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування