Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тільки після Кучминої вичитки програма дій Януковича потрапить до депутатів

Середа, 29 січня 2003, 11:02
Програма дій Кабінету міністрів України, очолюваного Віктором Януковичем, буде внесена до Верховної Ради після розгляду парламентом щорічного послання президента України Леоніда Кучми.

Як повідомив у середу на засіданні українського уряду прем'єр-міністр Янукович, така домовленість була досягнута з главою української держави. "Як тільки у нас буде бачення цієї програми, і після того, як у парламент надійде щорічне послання президента, до Верховної Ради буде подана програма Кабінету Міністрів", - сказав він.

Прем'єр повідомив також, що після прийняття програми уряду у першому читанні у Кабінеті Міністрів, цей документ буде направлений на розгляд у регіони. "Я буду просити керівників міністерств і відомств попрацювати у регіонах, у сферах, з виїздом на місця, розглянути найважливіші питання, які зараз хвилюють людей у регіонах, з тим, щоб ми на місцях побачили, що нам необхідно вирішити насамперед ", - підкреслив він.

Янукович зазначив, що перший розділ програми уряду буде присвячений "заходам, які нам необхідно буде провести найближчим часом, вирішивши найбільш хворобливі питання".

З його слів, програма Кабінету Міністрів повинна бути відпрацьована таким чином, щоб вона стала "реальним документом, з яким можна було б працювати до кінця року", а також "перехідним документом на наступний рік".

У ній також повинен бути передбачений механізм реалізації самої програми. "Це буде окремий розділ, в якому нам необхідно передбачити, як ми будемо реалізовувати програму, і які у нас є в цьому відношенні можливості", - сказав він.

Янукович підкреслив, що за кожним пунктом програми буде закріплений конкретний виконавець зі вказівкою його прізвища, той або інший керівник регіону, або ж міністерства і відомств.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
Усі новини...