Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук піде зі своєї посади, тільки якщо скаже Кравченко

Четвер, 30 січня 2003, 17:12
Начальник Державної податкової адміністрації України у Львівській області Сергій Медведчук не має наміру йти за власним бажанням на іншу роботу.

Про це він заявив у четвер на прес-конференції у Львові, коментуючи інформацію про можливий перехід на посаду начальника ДПАУ у Закарпатської області, звільненого у цей день.

Зі слів Медведчука, зміна теперішньої посади можлива, "якщо так вирішить начальство у Києві". Він також прокоментував чутки про його можливе призначення на посади глави Львівської обладміністрації. "Мені ніхто цієї посади не пропонував, і сам не думаю, що вона для мене, тому що мені не дуже зрозуміло, що це таке", - сказав Медведчук.

Нагадаємо, що голова Державної податкової адміністрації України у Закарпатській області Геннадій Сухорученков подав заяву про відставку. Цю інформацію агентству "Інтерфакс-Україна" підтвердили в обласній ДПА.

У той же час, поки невідомо, чи підписана заява Сухорученкова і хто може зайняти його місце.

Сухорученков юрист й економіст, закінчив Московську вищу школу МВС СРСР і Сімферопольський держуніверситет. Має спеціальне звання генерал-майора податкової міліції

Відтоді, як головою Державної Податкової Адміністрації України став Юрій Кравченко, ходять чутки про те, що Сергій Медведчук буде переведений на іншу роботу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: