Щербань ще не раз проголосує у Верховній Раді

П'ятниця, 31 січня 2003, 14:51
Голова Сумської обладміністрації Володимир Щербань не має наміру складати із себе повноваження народного депутата України.
"Я вважаю, що принесу ще користь у Верховній Раді в прийнятті необхідних державі законів", - заявив Щербань у п'ятницю в Києві в інтерв'ю журналістам.

Щербань був призначений главою Сумської обладміністрації 14 листопада указом президента України Леоніда Кучми.

Володимир Щербань з 1999 року очолював Сумську обладміністрацію. У 2002 році обраний народним депутатом за списком блоку Віктора Ющенка "Наша Україна". У зв'язку з обранням депутатом у травні був звільнений з посади глави обладміністрації. З липня 2002 року - член депутатської групи "Народний вибір". Член комітету з питань фінансів і банківської діяльності.

Раніше спікер Верховної Ради Володимир Литвин повідомив, що президент країни Леонід Кучма має намір запропонувати народним депутатам-сумісникам якомога швидше визначитися з місцем роботи. Спікер нагадав, що направив відповідний лист кожному народному депутатові, що працює у виконавчих органах влади, із пропозицією, "щоб вони не змушували звертатися в суд".

У парламенті крім Щербаня працюють депутати-сумісники: Анатолій Кукоба (мер Полтави), Олександр Бандурка (ректор Національного університету внутрішніх справ), Василь Онопенко (суддя Верховного суду), Дмитро Табачник (віце-прем'єр з гуманітарних питань), Іван Кириленко (віце-прем'єр з питань аграрно-промислового комплексу), Валентин Мельничук (перед новим роком призначений главою Чернігівської обладміністрації).

Поки лише призначені главою Нацбанку Сергій Тігіпко і міністром праці і соцполітики Михайло Папієв достроково склали свої депутатські повноваження

Інтерфакс Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...